Idejni projekt

Idejni projekt

Idejni projekt je jedinstveni plan dizajniranja interijera izrađen za individualnog klijenta. Uključuje sve od idejne skice do detaljnog projekta interijera. Zašto je danas bitno imati projekt interijera? Puno vremena provodimo na poslu, ono malo slobodnog vremena što imamo želimo kvalitetno provesti sa svojom djecom, partnerom, prijateljima ili se pak želimo posvetiti sebi.

Usluga projektiranja interijera obuhvaća:

IDEJNI PROJEKT – 3D VIZUALIZACIJA uključuje:

  • tlocrt 2-3 prijedloga
  • 2-3 idejna rješenja interijera u 3D prikazu
  • prijedlog podova i zidova usklađen s namještajem
  • detaljnu razradu odabranog idejnog rješenja koja uključuje rasvjetu
  • prijedlog troškovnika potrebnih radova i opreme za odabrano idejno rješenje

Rok početka izrade projekta: po uplati 50% avansa. Ostatak prije isporuke projekta. Rok završetka – po dogovoru, cca 3 tjedna od uplate avansa.

NAPOMENA: Ukoliko je potrebna izrada projekta elektroinstalacija, projekta vodovoda i kanalizacije, protupožarnog projektia, isti se posebno obračunavaju.

Kao našu prednost ističemo kompletno uređenje interijera po sistemu ključ u ruke – od prve skice, 3D vizualizacije, izrade namještaja po mjeri i realizacije.

Naša vizija – dizajn po mjeri pojedinca. Usklađen estetski funkcionalno i financijski sa željama potrebama navikama i vizijom klijenta Naša misija – dizajn dostupan svima.

KLIJENTI O NAMA

Naša suradnja s tvrtkom Dut je započela preporukom, a nastavila se, jer smo poput mnogih postali njihovih zadovoljni klijenti, uvjerivši se u njihovu stručnost, kvalitetu i profesionalnost. To je izuzetno bitno u poslovima opremanja interijera, ne samo stambenih već i poslovnih, u kojima su investitorima, kvaliteta izvršenih radova kao i rokovi u kojima se odrađuju, od iznimne važnosti. Upravo iz tih razloga, Interijeri DUT pokazali su se kao odličan partner, koji nas kao arhitekte uspješno pratiti na putu realizacije i materijalizacije ideja te ih s povjerenjem preporučujemo našim klijentima i investitorima.


Monika Galović, ovlašteni arhitekt