O nama

Iza nas je skoro 25 godina iskustva i rada u obiteljskoj tvrtki. Konstantno radimo na edukaciji i proširenju svojih vidika u projektiranju i uređenju interijera i eksterijera. Praćenjem trendova, osluškivanjem i usklađivanjem sa zahtjevima tržišta dolazimo do novih ideja i projekata. Individualnim pristupom svakom pojedinom klijentu i projektu zajednički radimo na stvaranju najoptimalnijeg rješenja.

Nit vodilja u projektima je da zajedno sa klijentom nađemo najbolje rješenje za prostor na kojem radimo. Da bude u skladu sa klijentovom osobnošću i potrebama, u skladu sa mjestom gdje se nalazi, kako bi bio uravnotezen i ugodan za boravak. Bilo poslovnih ili privatnih interijera.

Naša želja je provesti klijente što lakse kroz proces stvaranja novog interijera. Da budu u radosti nastajanja novog, u sadašnjem trenutku, da uzivaju u samoj realizaciji.

Smatramo da su zavjese vrlo važan element u prostoru koji ima mogućnost udahnuti novu dimenziju i podići cijeli projekt na veću razinu. Iz tog razloga volimo sudjelovati u odabiru i postavljanju zavjesa kako za svoje projekte tako i za projekte svojih kolega dizajnera i arhitekata.

Radimo najviše na području Zagreba i Zadra, te po potrebi i na ostalim područjima.

Dio projekata je po želji klijenata odrađen je 'ONLINE', putem emaila.