Zavjese, dekori i blackout - Dekori u novouređenim uredima Iskon-a

 

Godina
2020
Oznaka
ZA017
Lokacija
Zagreb

Dekori u sivom tonu u novouređenim Iskonovim uredima.

Osim estetke funkcije u ovim uredima zavjese služe i kao zvučna izolacija. To se pokazalo izuzetno praktično za održavanje sastanaka u ostakljenim uredima.

Dizajn interijera ureda tvrtke Iskon.hr

Iskonovi uredi u Zagrebu poznati su po svojoj modernoj i funkcionalnoj estetici. No, jedna od najistaknutijih karakteristika ovih ureda je korištenje sivih tonova.

Postoji nekoliko razloga zašto je ova paleta boja bila sjajan izbor za Iskon:

 1. Profesionalizam i sofisticiranost:Siva boja se često povezuje s profesionalizmom i sofisticiranošću. To je savršen izbor za tvrtku kao što je Iskon, koja se bavi pružanjem telekomunikacijskih i internetskih usluga. Upotreba sivih tonova u uredima daje do znanja klijentima da mogu očekivati pouzdanu i profesionalnu uslugu.
 2. Neutralnost i fleksibilnost:Siva je neutralna boja koja se lako može kombinirati s drugim bojama i akcentima. To znači da Iskon može lako prilagoditi dizajn svojih ureda svojim trenutnim potrebama i brandingu. Na primjer, tvrtka može dodati boje kroz namještaj, umjetnička djela ili dekoracije, a da pritom ne naruši ukupnu estetiku prostora.
 3. Produktivnost i fokus:Istraživanja su pokazala da siva boja može poticati produktivnost i fokus. To je zato što je ova boja smirujuća i opuštajuća, a ne potiče na uzbuđenje ili distrakciju. U uredima, siva boja može pomoći zaposlenicima da se koncentriraju na svoj rad i budu produktivniji.
 4. Bezvremenost:Siva boja je bezvremenska boja koja nikad neće izaći iz mode. To je dobra investicija za Iskon, jer znači da će se njihovi uredi i dalje osjećati moderno i elegantno godinama.

Ukratko, korištenje sivih tonova u Iskonovim zagrebačkim uredima bio je pametan i strateški potez. To ne samo da doprinosi profesionalnom i sofisticiranom imidžu tvrtke, već pomaže u poticanju produktivnosti i fokusa zaposlenika te osigurava bezvremensku estetiku.

 1. Više od estetike: Zavjese u uredima kao zvučna izolacija

U modernim uredima, dizajn igra važnu ulogu u stvaranju produktivnog i inspirativnog okruženja. No, estetika nije jedini faktor koji treba uzeti u obzir. Funkcionalnost je jednako bitna, a to se posebno odnosi na akustiku ureda.

Zvučna izolacija može biti veliki izazov u otvorenim prostorima i uredima sa staklenim zidovima. Buka od telefonskih zvona, tipkanja tastatura i razgovora može ometati koncentraciju i otežavati produktivnost. Na sreću, dizajneri MAYRA interijera pronašli su rješenje koje će značajno poboljšati akustiku ureda: zavjese.

Osim estetske funkcije, zavjese u uredima mogu služiti i kao zvučna izolacija. Tkanina apsorbira zvukove, sprječavajući ih da se odbijaju od glatkih površina i šire prostorom. To može značajno smanjiti razinu buke u uredu, čineći ga ugodnijim i produktivnijim za rad.

Prednosti korištenja zavjesa za zvučnu izolaciju u uredima su brojne:

 • Smanjuje razinu buke: Kako je već spomenuto, zavjese apsorbiraju zvukove i sprječavaju ih da se odbijaju od glatkih površina. To može značajno smanjiti razinu buke u uredu, čineći ga ugodnijim i produktivnijim za rad.
 • Poboljšava fokus i koncentraciju: Buka može otežati koncentraciju i fokus na zadatke. Smanjenjem razine buke, zavjese mogu pomoći zaposlenicima da se bolje usredotoče na svoj rad i budu produktivniji.
 • Povisuje privatnost: Zavjese mogu pružiti dodatnu razinu privatnosti u uredima otvorenog plana. To može biti korisno za sastanke, telefonske razgovore ili individualni rad.
 • Estetski doprinos: Osim funkcionalnih prednosti, zavjese mogu doprinijeti i estetici ureda. Postoji širok izbor tkanina, boja i stilova zavjesa od kojih možete birati, tako da možete pronaći one koje se savršeno uklapaju u dizajn vašeg ureda.

Ako tražite jednostavan i učinkovit način da poboljšate akustiku u svom uredu, razmotrite korištenje zavjesa. Ne samo da će smanjiti razinu buke i poboljšati fokus, već će i doprinijeti estetici vašeg prostora.

Dodatne napomene:

 • Prilikom odabira zavjesa za zvučnu izolaciju, važno je odabrati tkaninu koja je gusta i teška. To će pomoći u apsorpciji više zvuka.
 • Također je važno da zavjese u potpunosti pokrivaju prozore i vrata. To će spriječiti da zvuk prolazi kroz njih.
 • Za optimalne rezultate, možete kombinirati zavjese s drugim akustičnim rješenjima, kao što su akustični paneli ili tepisi.

Ulaganje u zvučnu izolaciju vašeg ureda može značajno poboljšati produktivnost i dobrobit vaših zaposlenika. Zavjese su jednostavan i učinkovit način da to postignete.

 1. Zvučna izolacija i estetika u Iskonu: Kako zavjese poboljšavaju uredske prostore

U Iskonu, tvrtcii koja se bavi rješenjima za održavanje, prepoznali smo važnost funkcionalnog i estetskog okruženja za produktivnost i dobrobit zaposlenika. Stoga smo u modernim, otvorenim uredima sa staklenim zidovima implementirali rješenje prekrasnim zavjesama za zvučnu izolaciju i estetski dodir. 

Izazov otvorenog koncepta:

Otvoreni koncept ureda nudi mnoge prednosti, poput proširenog prostora, bolje komunikacije i suradnje te osjećaja zajednice. No, može dovesti i do problema s bukom, ometanjem koncentracije i nedostatkom privatnosti, pogotovo u prostorima sa staklenim zidovima.

Rješenje: Zavjese za praktičnost i estetiku:

U Iskonu smo se odlučili za ugradnju zavjesa kao praktičnog i estetskog rješenja za ove izazove. 

Primjeri korištenja zavjesa u Iskonu:

U Iskonu naše zavjese su korisne na razne načine:

 • Sastanci: U prostorima za sastanke zavjese se koriste za stvaranje privatnog i fokusiranog okruženja.
 • Radni prostori: Zavjese se mogu koristiti za odjeljenje individualnih radnih mjesta u otvorenom prostoru.
 • Prostor za opuštanje: Zavjese mogu stvoriti ugodan i ugodan prostor za opuštanje i druženje zaposlenika.

U Iskonu su izuzetno zadovoljni implementacijom zavjesa u urede. One su poboljšale zvučnu izolaciju, privatnost i estetiku prostora, te time doprinijele produktivnosti, dobrobiti i općem zadovoljstvu zaposlenika.

Vjerujemo da su zavjese vrijedno rješenje za sve tvrtke koje žele stvoriti funkcionalan i ugodan radni prostor za svoje zaposlenike.

 1. Zašto angažirati "MAYRA dizajn interijera" za uređenje, opremanje i dizajn uredskih prostora?

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, dizajn uredskog prostora ima veliki utjecaj na produktivnost, kreativnost i dobrobit zaposlenika. Uredski prostor koji je funkcionalan, estetski ugodan i inspirirajući može značajno poboljšati moral i rezultate tvrtke.

MAYRA dizajn interijera je tim iskusnih profesionalaca koji vam mogu pomoći da stvorite uredski prostor svojih snova. Nudimo širok spektar usluga uključujući:

 • Planiranje i dizajn: S vama ćemo surađivati kako bismo razumjeli vaše potrebe i želje te vam predstavili inovativne i funkcionalne dizajne uredskog prostora.
 • Izbor namještaja i opreme: Pomoći ćemo vam da odaberete namještaj i opremu koji su ergonomski i estetski ugodni, te koji odgovaraju vašem budžetu i brendu.
 • Uređenje i dekoriranje: Pobrinuti ćemo se za sve detalje, od izbora boja i tapeta do namještaja, rasvjete i umjetničkih djela, kako bismo stvorili uredski prostor koji je jedinstven i inspirirajući.
 • Projektiranje i izgradnja: Ako je potrebno, surađivati ćemo s vama i vašim izvođačem radova na izradi i implementaciji dizajna uredskog prostora.

Zašto odabrati MAYRA dizajn interijera?

Postoji mnogo razloga zašto biste trebali angažirati MAYRA dizajn interijera za uređenje, opremanje i dizajn vašeg uredskog prostora. Evo samo nekih od prednosti:

 • Iskustvo i stručnost: Imamo višegodišnje iskustvo u dizajnu uredskih prostora i surađivali smo s širokim spektrom klijenata iz različitih industrija.
 • Kreativnost i inovativnost: Uvijek smo u potrazi za novim i inovativnim rješenjima koja će vaš uredski prostor učiniti funkcionalnim, estetski ugodnim i inspirativnim.
 • Orijentiranost na klijente: Vaše su potrebe i želje naš prioritet. Uvijek ćemo s vama biti u tijesnoj komunikaciji i surađivati ćemo s vama kako bismo osigurali da ste zadovoljni krajnjim rezultatom.
 • Konkurentne cijene: Nudimo konkurentne cijene za naše usluge i pružiti ćemo vam besplatnu procjenu troškova.

Ako ste spremni stvoriti uredski prostor koji će potaknuti produktivnost, kreativnost i dobrobit vaših zaposlenika, kontaktirajte MAYRA dizajn interijera danas.

Dodatne prednosti angažiranja profesionalnog dizajnera interijera za uredski prostor:

 • Ušteda vremena i novca: Profesionalni dizajner interijera može vam pomoći da uštedite vrijeme i novac tako što će preuzeti sve aspekte dizajna i implementacije uredskog prostora.
 • Izbjegavanje grešaka: Dizajneri interijera imaju znanje i iskustvo da izbjegnu česte greške u dizajnu uredskog prostora, što može dovesti do uštede novca na dugoročnoj osnovi.
 • Povećanje vrijednosti imovine: Uredski prostor koji je dobro dizajniran može povećati vrijednost vaše imovine.
 • Poboljšanje brenda: Uredski prostor koji je estetski ugodan i inspirirajući može pomoći u poboljšanju brenda vaše tvrtke i privući nove klijente i zaposlenike.

Ne oklijevajte, kontaktirajte MAYRA dizajn interijera danas i zakoračite u uredski prostor svojih snova!