Zavjese, dekori i blackout


Zavjese i dekori

Zavjese i dekori oduvijek imaju estetsku i funkcionalnu ulogu.

Funkcionalnu ulogu vjerujem da znamo svi – zaštita od sunca, od pogleda, zvučna i toplinska izolacija. Kod estetske je lakše pogriješiti – zato smo mi tu da Vam pomognemo odraditi završnu fazu pri uređenju interijera koja će Vašem domu dati okvir koji zaslužuje. Zavjese su poput frizure, mogu „podići“ cijeli interijer ili mogu učiniti suprotno – da budu prenaglašene ili pak preskromne. Da biste lakše donijeli odluku nudimo Vam veliki izbor dezena različitih - od lanenih, viskoznih, svilenih, pamučnih... različitih stilova i namjene.

Naglasak je na izradi zavjesa po mjeri – dizajniranoj upravo za Vas i interijer koji opremate. Uskladit ćemo ih sa namještajem i svim detaljima u interijeru, te ispričati kroz njih Vašu priču kako bi Vaš dom zaista bio odraz Vas – jer se na taj način u njemu najbolje osjećate i dobivate ono što od doma i trebate – mjesto za opuštanje i obnovu Vaše energije.

Nudimo Vam uslugu od same izmjere, dolaska dizajnera interijera u Vaš prostor, odabira najboljeg materijala i modela vodilica te šivanja, montaže i postavljanja zavjesa.


Blackout zavjese, zavjese za zamračivanje

Black-out zavjese su tkanine koje služe za zamračivanje, odnosno sprječavaju prolaz dnevnog svjetla.U hotelima i apartmanima su obavezne kao dodatne zavjese. Mogu biti dodato obrađene na negorivost. U javnim objektima postoaje obaveza, ali sve više nalaze primjenu i u privatnim prostorima. Razlog je jednostavan, u slučaju požara taknine koje su obrađene na negorivost su zapravo samogaseće, odnosno tinjaju, a ne razbuktavaju se. Kao i ostalim dijelovima našeg poslovanja, tako i ovdje pratimo trendove, primjenjujemo novitete sa vodećih svjetskih sajmova, bilo da se radi o novim dezenima ili kvaliteti. U ponudi mamo široku paletu zavjesa, dekora i tkanina koji zadovoljavaju viskoke zahtjeve negorivosti.

Smatramo da su zavjese vrlo važan element u prostoru koji ima mogućnost udahnuti novu dimenziju i podići cijeli projekt na veću razinu. Iz tog razloga volimo sudjelovati u odabiru i postavljanju zavjesa kako za svoje projekte tako i za projekte svojih kolega dizajnera i arhitekata.

Radimo najviše na području Zagreba i Zadra, te po potrebi i na ostalim područjima.