Zavjese, dekori i blackout

Zavjese, dekori i blackout

Zavjese i dekori

Zavjese i dekori oduvijek imaju estetsku i funkcionalnu ulogu Funkcionalnu znamo svi lako odrediti – zaštita od sunca, od pogleda, zvučna i toplinska izolacija. Kod estetske je lakše pogriješiti – zato smo mi tu da Vam pomognemo odraditi završnu fazu pri uređenju interijera koja će Vašem domu dati okvir koji zaslužuje. Zavjese su poput frizure, mogu „podići“ cijeli interijer ili mogu učiniti suprotno – da budu prenaglašene ili pak preskromne. Da biste lakše donijeli odluku nudimo Vam izbor od preko 6000 dezena različitih cijena i sastava - od lanenih, viskoznih, svilenih, pamučnih... imamo zaista za svakog po nešto – od stilova do cjenovnog razreda. U ponudi uvijek imamo i nešto gotovih zavjesa, ali naglasak je na izradi zavjesa po mjeri – dizajniranoj upravo za Vas i interijer koji opremate. Uskladit ćemo ih sa haljinicama za stolice, stolnjakom ili sjedećom garniturom i ispričati kroz njih Vašu priču kako bi Vaš dom zaista bio odraz Vas – jer se na taj način u njemu najbolje osjećate i dobivate ono što od doma i trebate – mjesto za opuštanje i obnovu Vaše energije.

Black-out

Black-out zavjese su tkanine koje služe za zamračivanje, odnosno sprječavaju prolaz dnevnog svjetla.U hotelima i apartmanima su obavezne kao dodatne zavjese. Mogu biti dodato obrađene na negorivost. U javnim objektima postoaje obaveza, ali sve više nalaze primjenu i u privatnim prostorima. Razlog je jednostavan, u slučaju poažra taknine koje su obrađene na negorivost su zapravo samogaseće, odnosno tinjaju, a ne razbuktavaju se. Kao i ostalim dijelovima našeg poslovanja, tako i ovdje pratimo trendove, primjenjujemo novitete sa vodećih svjetskih sajmova, bilo da se radi o novim dezenima ili kvaliteti. U ponudi mamo široku paletu zavjesa, dekora i tkanina koji zadovoljavaju viskoke zahtjeve negorivosti. Pristupačne su u bilo kojim količinama, tako da se može opremiti i samo jedan apartman ili više. Posebno smo ponosno na naš projekt opremanja 140apartmana u Punta Skali kod Zadra ( više na www.ps-immo.hr)

Tapete

Vratile su se u velikom stilu. Možete ih staviti na samo jedan zid ili jedan dio zida i time postići nevjerovatne efekte u Vašem prostoru. Možete vizualno naglasiti, povećati ili odvojiti neki dio prostora u kojem boravite, što će Vam pomoći da se osjećate ugodno. Moderni dezeni, boje i teksture obogaćuju Vaš interijer čineći ga ugodnijim i toplijim mjestom za život i rad. Primjenom tapeta u interijeru lako dajete svoj štih, lako dočaravate u prostoru stil koji želite – moderan, klasičan,... Dječije sobe se pretvaraju u carstvo male princeze ili malog princa, Vaša radna soba može dobiti moderan, a spavaća prozračan izgled... Od 5000 dezena kojih imamo u ponudi sigurni smo da ćete naći onaj najbolji za Vas.

KOMPLETNU PONUDU SVIH TIPOVA ZAVJESA IZ NAŠE PONUDE POGLEDAJTE NA NAŠOJ NOVOJ WEB STRANICI ZA ZAVJESE:
http://panel-paket-zavjese.com

KLIJENTI O NAMA

Naša suradnja s tvrtkom Dut je započela preporukom, a nastavila se, jer smo poput mnogih postali njihovih zadovoljni klijenti, uvjerivši se u njihovu stručnost, kvalitetu i profesionalnost. To je izuzetno bitno u poslovima opremanja interijera, ne samo stambenih već i poslovnih, u kojima su investitorima, kvaliteta izvršenih radova kao i rokovi u kojima se odrađuju, od iznimne važnosti. Upravo iz tih razloga, Interijeri DUT pokazali su se kao odličan partner, koji nas kao arhitekte uspješno pratiti na putu realizacije i materijalizacije ideja te ih s povjerenjem preporučujemo našim klijentima i investitorima.


Monika Galović, ovlašteni arhitekt