Zavjese, dekori i blackout - Zavjese u poslovnom prostoru

 

Godina
2019
Oznaka
ZA011
Lokacija
Zagreb

Postavlji smo dekore u ovom lijepo uređenom odvjetničkom uredu.

Pomno su birani boja i lanena tekstura kako bi se uklopile u uređenje prostora i dalo završni štih. Osim estetke uloge dekori imaju i funkconalnu ulogu zaštite od sunca.


Dekor može imati značajan utjecaj na atmosferu bilo kojeg prostora, a to vrijedi i za odvjetničke urede. Dobro odabran dekor može stvoriti profesionalnu i ugodnu atmosferu koja će se svidjeti klijentima i suradnicima.

Razmotrit ćemo kako je postavljanje dekora učinilo interijer jednog odvjetničkog ureda ljepšim.

 1. Boja i tekstura

Prilikom biranja dekora za ovaj odvjetnički ured, pažljivo su odabrane boje i teksture koje bi se uklopile u uređenje prostora i dale mu završni štih.. To je stvorilo elegantan i sofisticiran ambijent koji je ujedno i umirujući. Lanena tekstura je dodala toplinu i udobnost prostoru, a ujedno i naglasila eleganciju interijera.

 1. Zaštitna funkcija dekora

Osim estetske funkcije, dekor u ovom odvjetničkom uredu ima i zaštitnu funkciju. Na primjer, korištene su debele zavjese kako bi se spriječila prekomjerna izloženost sunčevoj svjetlosti. To je važno jer prekomjerna sunčeva svjetlost može oštetiti namještaj i umjetničke slike.

 1. Prednosti korištenja lanene teksture u dekoru

Lan je prirodno vlakno poznato po svojoj mekoći, zračnosti i izdržljivosti. U poslovnim prostorima praktičnije je koristiti imitaciju lanenih tkanina. Lanena tekstura može dodati toplinu i eleganciju bilo kojem prostoru. Zbog toga je lanena tekstura dekorA postala sve popularnija u posljednje vrijeme.

Prednosti:

 1. Raznolikost:Tkanine lanene teksture  dolazi u raznim bojama i uzorcima, tako da možete pronaći one koji savršeno odgovaraju vašem interijeru. Bez obzira da li želite jednostavan i elegantan izgled ili nešto smjelije i šarenije, lan vam nudi beskrajne mogućnosti.
 2. Univerzalnost:Lanena tekstura se može koristiti u svim stilovima dekoracije, od modernog i minimalističkog do tradicionalnog i rustikalnog. Bez obzira na vaš stil, lan se može uklopiti u vaš dom i dati mu jedinstven i osobni izgled.
 3. Funkcionalnost:Osim estetskih prednosti, lanena tekstura može imati i funkcionalnu svrhu. Na primjer, lanene zavjese mogu pomoći u regulaciji temperature u vašem domu, a laneni tepih može zaštititi vaš pod od oštećenja.

 4. Funkcionalna uloga dekora u uređenju interijera odvjetničkog ureda:

Dekor u odvjetničkom uredu ne služi samo estetskim svrhama. Dobro odabran dekor može imati i značajnu funkcionalnu ulogu, utječući na atmosferu prostora, produktivnost zaposlenika i dojam koji ostavlja na klijente.

Razmotriti ćemo neke od ključnih funkcionalnih uloga dekora uuređenju interijeraodvjetničkog ureda:

 1. Stvaranje profesionalne i ugodne atmosfere:Prvi dojam koji klijent ostavlja o odvjetničkom uredu može značajno utjecati na njegovu percepciju usluge. Dobro odabran dekor može pomoći u stvaranju profesionalne i ugodne atmosfere koja će klijente osjećati dobrodošlim i opušteno. To može dovesti do veće povjerenja i bolje suradnje s klijentima.
 2. Poboljšanje produktivnosti zaposlenika:Ugodno i funkcionalno radno okruženje može značajno utjecati na produktivnost zaposlenika. Dobro odabran dekor može pomoći u smanjenju stresa i poboljšanju koncentracije, što dovodi do bolje efikasnosti i kreativnosti.
 3. Odražavanje brenda i identiteta odvjetničkog ureda:Dekor u odvjetničkom uredu može se koristiti za predstavljanje brenda i identiteta ureda. Korištenje specifičnih boja, materijala i umjetničkih djela može pomoći u stvaranju jedinstvene atmosfere koja odražava vrijednosti i filozofiju ureda.
 4. Zaštita namještaja i opreme:Dekor u odvjetničkom uredu može imati i praktičnu ulogu u zaštiti namještaja i opreme. Na primjer, korištenje tepiha može zaštititi pod od oštećenja, a zavjese mogu spriječiti prekomjernu izloženost sunčevoj svjetlosti koja može oštetiti namještaj i umjetničke slike.
 5. Osiguranje privatnosti:U odvjetničkim uredima često se raspravljaju osjetljive teme. Dekor se može koristiti za stvaranje zona privatnosti u kojima se klijenti i zaposlenici mogu osjećati sigurno i opušteno tijekom razgovora.

Zaključak:

Dekor u odvjetničkom uredu ne bi se trebao zanemariti. Dobro odabran dekor može imati značajan utjecaj na atmosferu prostora, produktivnost zaposlenika i dojam koji ostavlja na klijente. Uzimajući u obzir funkcionalne uloge dekora, odvjetnici mogu stvoriti ured koji je i lijep i funkcionalan, te koji doprinosi njihovom poslovanju i uspjehu.

 1. Zašto angažirati MAYRA dizajn interijera za postavljanje dekora?

Tražite li profesionalnu i pouzdanu tvrtku koja će vam pomoći u postavljanju dekora u vaš odvjetnički ured, poslovni prostor ili dom? Ne tražite dalje od MAYRA dizajn interijera! Nudimo širok spektar usluga koje će vam pomoći da stvorite ugodan i profesionalan prostor koji će ostaviti trajan dojam na vaše klijente.

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali angažirati MAYRA dizajn interijera:

 1. Iskustvo i stručnost:MAYRA dizajn interijera ima tim iskusnih i stručnih dizajnera koji su posvećeni stvaranju lijepih i funkcionalnih prostora. Imamo duboko razumijevanje principa dizajna interijera i znamo kako koristiti dekor da bismo stvorili atmosferu koja odražava vaš brand i identitet.
 2. Kreativan pristup:Nudimo kreativan i inovativan pristup dizajnu interijera. Surađivat ćemo s vama kako bismo razumjeli vaše potrebe i želje te vam ponudili jedinstvene i prilagođene rješenja za dekoriranje.
 3. Fokus na detalje:Obraćamo pažnju na detalje i osiguravamo da je svaki element dekoracije pažljivo odabran i postavljen. To znači da možete biti sigurni da će vaš odvjetnički ured, poslovni prostor ili dom izgledati besprijekorno i profesionalno.
 4. Širok spektar usluga:Nudimo širok spektar usluga dizajna interijera, od početnog savjetovanja do izrade detaljnog plana dekoriranja i implementacije. Također nudimo usluge nabave namještaja i opreme, te aranžiranje i postavljanje dekora.
 5. Povoljne cijene:Nudimo konkurentne cijene za naše usluge dizajna interijera. Osiguravamo da dobijete izvrsnu vrijednost za svoj novac i da ćete biti zadovoljni rezultatima.

Ako ste spremni stvoriti ugodan i profesionalan odvjetnički ured koji će ostaviti trajan dojam na vaše klijente, kontaktirajte MAYRA dizajn interijera danas!

Dodatne prednosti angažiranja MAYRA dizajn interijera:

 • Uštedjet ćete vrijeme i novac tako što ćete prepustiti posao profesionalcima.
 • Izbjeći ćete stres i frustracije povezane s dekoriranjem vlastitog prostora.
 • Dobit ćete stručan savjet i smjernice koji će vam pomoći da donesete najbolje odluke za vaš odvjetnički ured.
 • Možete biti sigurni da će vaš odvjetnički ured izgledati besprijekorno i profesionalno.

Ne oklijevajte, kontaktirajte MAYRA dizajn interijera danas i zakoračite u ured svojih snova!