Namještaj po mjeri

Namještaj po mjeri - kuhinje, ormari i kupaone

Dom bi trebao biti naša oaza, mjesto koje nas šiti od vanjskog stresa. Uređenjem interijera po Vašim mjerama i željama postižemo upravo to - da se osjećate ugodno, zaštićeno i opušteno.

Nudimo Vam namještaj po mjeri izrađen upravo za Vas, uvažavajući Vaše želje, navike potrebe, način života, boje koje volite.

Uz našu pomoć možete u svoj dom uvesti zlatni rez, savršenstvo u kompoziciji kojem se težilo kroz povijest u slikarstvu, kiparstvu, arhitekturi, pa tako i u uređenju interijera.

Ne morate biti svjesni matematike za uređenje svog interijera, samo zapamtite da je omjer oko 1.62:1. Na primjer stol koji je dimenzija 162x100 cm izgledat će mnogo skladnije od stola koji je izrađen u nekom drugom omjeru. Potražite ovaj omjer pri odabiru namještaja ili predmeta kao što su vaze i okviri za slike i ubrzo ćete primjetiti kako ste estetiku samog predmeta ali i prostora podigli na jednu višu razinu

Primjenom u interijeru takav prostor je ugodniji praktičniji za život i rad. Ne samo po Vašim estetskim standardima, već i dimenzijama prilagođen Vašim potrebama.

U DUT interijerima ćete naći sve na jednom mjestu od kuhinje do zavjesa koje će biti usklađene sa sjedećom garniturom i haljinicama na stolicama u blagovaoni.

Od prve skice do realizacije po sistemu ključ u ruke.

Svjedoci smo da postoje razne nekretnine i često se suočite sa situacijom da garnituru ili ormar koji Vam se svidi ne možete ugurati u određeni prostor.

Zato smo mi tu – prilagodit ćemo namještaj koji Vam se svidio mjerama koje odgovaraju prostoru koji ste odabrali, obogatiti prostor detaljima kao što su zavjese, stolnjaci i svi oni detalji za uređenje interijera koji nam dom čine ljepšim ,modernijim i udobnijim, uz naglasak da to sve kod nas možete naći po „pristojnim“ cijenama.

KLIJENTI O NAMA

Naša suradnja s tvrtkom Dut je započela preporukom, a nastavila se, jer smo poput mnogih postali njihovih zadovoljni klijenti, uvjerivši se u njihovu stručnost, kvalitetu i profesionalnost. To je izuzetno bitno u poslovima opremanja interijera, ne samo stambenih već i poslovnih, u kojima su investitorima, kvaliteta izvršenih radova kao i rokovi u kojima se odrađuju, od iznimne važnosti. Upravo iz tih razloga, Interijeri DUT pokazali su se kao odličan partner, koji nas kao arhitekte uspješno pratiti na putu realizacije i materijalizacije ideja te ih s povjerenjem preporučujemo našim klijentima i investitorima.


Monika Galović, ovlašteni arhitekt